Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe | |
---|---|---|---|---|
Fredag | 1 | Karbonader med lys sovs, kartofler, ovnbagte porer, hertil rødbeder | ||
Lørdag | 2 | Kyllingespyd med flødekartofler og salat | ||
Søndag | 3 | Millionbøf med gulerods-selleri-kartoffelmos, hertil asier | Jordbærtærter med flødeskum | |
Mandag | 4 | Skinke med kartofler, stuvet spinat og bagte gulerødder | ||
Tirsdag | 5 | Bøf bearnaise med krydderkartofler, hertil ærter | ||
Onsdag | 6 | Kogt oksebryst med kartofler, peberrodssovs, hertil rosenkål | Ferskner med råcreme | |
Torsdag | 7 | Rødspætteruller med laksemousse, hertil kartofler, citronsovs og gulerodsråkost | ||
Fredag | 8 | Flæskesteg med kartofler, skysovs, rødkål og franske kartofler | ||
Lørdag | 9 | Pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup | ||
Søndag | 10 | Bøf stroganoff med kartofler, asier, hertil bagte rødbeder med honning | Chokoladebudding med flødeskum | |
Mandag | 11 | Mortens And med hvide- og brune kartofler, skysovs og rødkål | Fløderand med frugtsauce | |
Tirsdag | 12 | Farserede porer med sprød bacon, kartofler, brun sovs, hertil bagte rodfrugter | ||
Onsdag | 13 | Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, æg, bacon og rødbeder | Hyldebærsuppe med tvebakker | |
Torsdag | 14 | Koteletter i fad med kartofler, paprikasovs, hertil broccoli | ||
Fredag | 15 | Kylling i karry med ris, hertil rød spidskålssalat med æbler og nødder | ||
Lørdag | 16 | Brændende kærlighed med kartoffelmos, hertil rødbeder | ||
Søndag | 17 | Kalkun Cordon Bleu med røsti kartofler, estragonsauce og bønner | Pandekager med is | |
Mandag | 18 | Hamburgerryg med kartofler, og stuvet grønlangkål | ||
Tirsdag | 19 | Tarteletter med høns i asparges og persille | Risengrød | |
Onsdag | 20 | Fiskefrikadeller med kartofler, citronsovs, hertil coleslaw | Jordbær-rabarbergrød | |
Torsdag | 21 | Irsk stuvning med kartofler, hertil sennep, rødbeder og rugbrød | ||
Fredag | 22 | Oksesteg med kartofler, skysovs, tyttebær, asier og gulerødder | ||
Lørdag | 23 | Hvidkålsrouletter med kartofler, kaperssovs, hertil råkost | ||
Søndag | 24 | Skipperlabskovs hertil smør, rugbrød, rødbeder og persille | Citronfromage | |
Mandag | 25 | Hakkebøffer i fad med ris og persille | ||
Tirsdag | 26 | Baconruller hertil kartoffelfad med porrer-, squash-, og -spinat hertil salat med dressing | ||
Onsdag | 27 | Stegt fiskefilet med kartofler, persillesovs, hertil råkost | Pærer Belle Helene | |
Torsdag | 28 | Mørbradbøffer med kartofler hertil svampesauce og haricots verts | ||
Fredag | 29 | Brunkål med røget bacon, kartofler og rødbeder | ||
Lørdag | 30 | Kylling i cremet sennepssovs, ris, hertil haricots verts | ||
Ret til ændringer forbeholdes