Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Fredag 29 Honning marineret skinke med ovnkartofler og whiskysauce og salat ”Pære Bella Helena” ½ pære, vaniljeis og chokoladesauce
Lørdag 30 Chili con carne serveret med ris og cremefraiche
Søndag 01 Farseret porre med hvide kartofler dampede grøntsager og brunsauce
Mandag 02 Dagens fisk serveret med hvidekartofler, grøntsager og sauce
Tirsdag 03 Koteletter i fad med ris og grøntsager
Onsdag 04 Klassisk æggekage med purløg, bacon, rugbrød, rødbeder og sennep Hyggeligt samvær kl.17.30 Husk tilmelding
Torsdag 05 Frikadeller med hvide kartofler og stuvet kål
Fredag 06 Flæskesteg med sprød svær serveret med hvide kartofler, rødkål og brun sauce Appelsinfromage med flødeskum
Lørdag 07 Pasta Cabonára
Søndag 08 Kyllingetærte med karry dertil råkostsalat
Mandag 09 Skinke med stuvet spinat, hvide kartofler og grøntsager
Tirsdag 10 Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød
Onsdag 11 Forlorenhare med hvide kartofler, tyttebær, asier og vildtsauce
Torsdag 12 Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder
Fredag 13 Husarsteg med bønnefritter, hvide kartofler og skysauce Islagkage
Lørdag 14 Pølser med varm kartoffelsalat
Søndag 15 Boller i selleri med hvide kartofler og rødbeder
Mandag 16 Høns i frikasse med hvide kartofler
Tirsdag 17 Dagens fisk serveret med kartofler, dagens grønt og sauce
Onsdag 18 Hamburgryg med hvide kartofler, dampede grønsager og lys sauce Fløderand
Torsdag 19 Kyllingespyd med ovnkartofler, dampede grønsager og tomatsauce
Fredag 20 Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, ærter og brunsauce
Lørdag 21 Pasta med kødsauce og revet ost
Søndag 22 Svensk pølseret med purløg
Mandag 23 Sprængt nakkesteg serveret med aspargessauce og hvide kartofler og grøn salat
Tirsdag 24 Kogt høne med sursød sauce, hvide kartofler og bønner Klar suppe med melboller og kødboller
Onsdag 25 Paneret fiskefilet med hvide kartofler, dampede broccoli og citronsauce
Torsdag 26 Rullesteg med svesker hvide kartofler, skysauce og rødkål Bondepige med slør
Fredag 27 Sorte gryde Gryderet med oksekød og cocktailpølser serveret med kartoffelmos og rødbede
Lørdag 28 Forloren skildpadde med halve æg og franskbrød.

Ret til ændringer forbeholdes