Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert |
---|---|---|---|
Søndag | 8 | Kylling steg med skysovs kartofler, og rabarberkompot | |
Mandag | 9 | Bøf med løg, kartofler, brun sovs, og grønne tomater | |
Tirsdag | 10 | Fiskefilet, kartofler, persillesovs og gulerodsråkost | |
Onsdag | 11 | Gratin, skinke, asparges, smørsovs og rugbrød | |
Torsdag | 12 | Forloren hare, kartofler, vildtsovs med ribsgele og asier | |
Fredag | 13 | Hamburgerryg, grønlangkål, brunede kartofler, og hvide kartofler | Fløderand med sovs |
Lørdag | 14 | Pølser og varm kartoffelsalat, sennep, og ketchup | |
Søndag | 15 | Bøf stroganoff, kartofler med asier | |
Mandag | 16 | Brændende kærlighed med rødbeder | |
Tirsdag | 17 | Medister, kartofler, stuvet hvidkål med rødbeder | |
Onsdag | 18 | Oksesteg, kartofler, skysovs med waldorfsalat | Portvinsfromage |
Torsdag | 19 | Hokifilet (fisk) med urter, kartofler, stuvet spinat, og gulerødder | |
Fredag | 20 | Svinekæber, kartofler, skysovs med ovnbagte bønner, løg, og tomater | |
Lørdag | 21 | Farseret porre, kartofler, lys sovs med rødbeder | |
Søndag | 22 | Skinke med flødekartofler og salat, og dressing | |
Mandag | 23 | Tarteletter med høns i asparges | Risengrød med smør, kanelsukker, og saft |
Tirsdag | 24 | Fiskefrikadeller, kartofler, persillesovs, og råkost | |
Onsdag | 25 | Enebærgryde, kartoffelmos med jordskokker, serveret med surt | |
Torsdag | 26 | Fynsk Steg, Kartofler, Rødvinssovs, og broccolisalat | Jordbærtærte med flødeskum |
Fredag | 27 | Revelsben, kartofler, og skysovs, serveret med coleslaw | |
Lørdag | 28 | Millionbøf, kartoffelmos, og rødbeder | |
Søndag | 29 | Kyllingesteg, Kartofler, Agurkesalat og skysovs | Islagkage |
Mandag | 30 | Stegt sild, kartofler, løgsovs, og karotter | Hyldebærsuppe, æbler, og Tvebakker |
Tirsdag | 31 | Frikadeller, Kartofler, rødkål, brunsovs | |
Ret til ændringer forbeholdes