Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Lørdag 1 Tomatsuppe m. nudler

Pandekager m. kødfyld og salat

Søndag 2 Kylling m. kartoffel røsti og salat
Mandag 3 Fiskefilet m. persillesovs, kartofler og råkost
Tirsdag 4 Koteletter i fad m. ris og paprikasovs Fløderand m. rabarbersovs
Onsdag 5 Irsk stuvning m. rugbrød og sennep
Torsdag 6 Bøf bearnaise m. ærter og pommes frites
Fredag 7 Forloren hare m. vildt sovs, kartofler, asier og ribs gele
Lørdag 8 Aspargessuppe

Omeletter m. salat og dressing

Søndag 9 Pasta og kødsovs
Mandag 10 Medister m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
Tirsdag 11 Rødspætteruller m. laks, hollandaisesovs og kartofler
Onsdag 12 Husarsteg m. skysovs, kartofler, asier og salat Rombudding m. kirsebærsovs
Torsdag 13 Flæsk og medister, kart. sennep og rødbede Grønkålssuppe
Fredag 14 Brændende kærlighed og rødbeder
Lørdag 15 Blomkålssuppe

Forårsruller m. ris og sur-sød sovs

Søndag 16 Lasagne m. salat
Mandag 17 Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder
Tirdag 18 Karbonade m. lys sovs, kartofler og grønne tomater
Onsdag 19 Fiskefrikadeller m. remouladesovs, kartofler og broccoli
Torsdag 20 Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål og franskekartofler Ymerfromage m. solbærsovs
Fredag 21 Millionbøf m. kartoffelmos og drueagurk
Lørdag 22 Forårsløgsuppe

Gratin m. grøntsager, skinke og smørsovs

Søndag 23 Tarteletter m. høns i asparges
Mandag 24 Skinke m. grønlangkål, brune og hvide kartofler
Tirsdag 25 Frikadeller m. stuvede hvidkål, kartofler og græskar
Onsdag 26 Hønse frikasse m. kartofler
Torsdag 27 Stegt torsk m. sennepssovs, kartofler og stegte rødbeder
Fredag 28 Oksesteg m. skysovs, kartofler, asier og tyttebær Henkogt frugt m. råcreme
Lørdag 29 Klar suppe m. urter og boller

Frikadeller m. kold kartoffelsalat

Ret til ændringer forbeholdes