Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert/suppe
Fredag 1 Kalvelever med bløde løg, brunsovs, kartofler og drue agurker Aspargessuppe
Lørdag 2 Tarteletter med skinke-ærter-og gulerødder Blomkålssuppe med kødboller
Søndag 3 Kyllingeoverlår med skysovs, kartofler og agurkesalat Aspargessuppe
Mandag 4 Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder Klarsuppe med boller og urter
Tirsdag 5 Lys dampet fisk med citronsovs og kartofler Porresuppe
Onsdag 6 Kyllingefrikadeller med koldkartoffelsalat OL/Champignonsuppe
Torsdag 7 Forloren hare med vildtsovs, kartofler, ribsgelé og asier Porresuppe
Fredag 8 Koteletter i fad med ris og paprikasovs Citronfromage/Kyllingesuppe
Lørdag 9 Gryderet med kartofler og ærter Champignonsuppe
Søndag 10 Kalvesteg, kartofler, brun sovs og waldorfsalat Kyllingesuppe
Mandag 11 Hamburgerryg med kartofler, smørsovs, frisk blomkål Frugtsalat/Aspargessuppe
Tirsdag 12 Brændende kærlighed med rødbede Blomkålssuppe
Onsdag 13 Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerodsråkost Kartoffelsuppe
Torsdag 14 Hønsefrikassé med kartofler Aspargessuppe
Fredag 15 Mørbrad med svampesovs, kartofler og grøntsager Kartoffelsuppe
Lørdag 16 Forårsløgsuppe med kødboller og brød
Søndag 17 Pasta Carbonara med parmasanost Grøntsagssuppe
Mandag 18 Glaseret skinke med flødekartofler og salat Sellerisuppe
Tirsdag 19 Boller i karry med ris, mangochutney og ærter Blomkålssuppe
Onsdag 20 Kogt oksebryst med peberrodssovs, kartofler og bønner Budding med saft/Karrysuppe
Torsdag 21 Fisk på grøntsagsbund serveret med kartofler og hollandaisesauce Sellerisuppe
Fredag 22 Medister med stuvede porrer, kartofler og rødbeder Klarsuppe med boller og urter
Lørdag 23 Gullasch med kartoffelmos og drue agurker Forårsløgsuppe
Søndag 24 Hvidkålsrouletter med kartofler, brunsovs og rødbeder Forårsløgsuppe
Mandag 25 Skinkefars hertil kartofler, sennepssovs og grøntsager Folkedans kl.17 Sild Æggekage/Tomatsuppe
Tirsdag 26 Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brunsovs Broccolisuppe
Onsdag 27 Kyllingegryde med kokosmælk, karry, ris og ærter Tomatsuppe
Torsdag 28 Marineret skinkesteg med kartofler, broccoli og paprikasovs Pære Belle Helene/Kyllingesuppe
Fredag 29 Laks med stuvet spinat og kartofler Broccolisuppe
Lørdag 30 Farseret porrer med brunsovs, kartofler og rødbeder Kyllingesuppe

Ret til ændringer forbeholdes

0