Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Tirsdag 1 Kalvesteg, skysovs, kartofler, ærter, asier, tyttebær Islagkage
Onsdag 2 Fiskefrikadeller m. persillesovs og kartofler
Torsdag 3 Bøf m. løg, brunsovs, kartofler, græskar
Fredag 4 Benløse fugle, brunsovs, kartofler, asier
Lørdag 5 Kartoffelsuppe m. bacon

Lun ret: Medister m. brasede kartofler

Søndag 6 Brunch

Lun ret: Fiskefilet m. remo, citron og brød

Mandag 7 Pasta eller mos m. kødsovs salat
Tirsdag 8 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, gulerødder
Onsdag 9 Kyllingesteg, skysovs, kartofler, agurkesalat Moccafromage
Torsdag 10 Kogt flæsk, medister, kartofler, sennep og rødbeder Grønkålssuppe
Fredag 11 Karbonader, stuv. blomkål, kartofler
Lørdag 12 Klarsuppe m. urter og boller

Lun ret: Svensk pølseret

Søndag 13 Brunch

Lun ret: Kylling m. salat

Mandag 14 Boller i karry, løse ris, ærter, mango
Tirsdag 15 Medister m. stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag 16 Laks, hollandaisesovs, kartofler, broccoli
Torsdag 17 Flæskesteg, skysovs, rødkål, kartofler, franskekartofler Bondepige med slør
Fredag 18 Stegt lever, løg, brunsovs, kartofler, asier
Lørdag 19 Aspargessuppe m. asparges og kødboller

Lun ret: Pandekager m. kød fyld og salat

Søndag 20 Brunch

Lun ret: Tærte m. salat

Mandag 21 Stegt flæsk, persillesovs, kart. rødbeder
Tirsdag 22 Kogt høne, sur-sød sovs, kartofler, bønner
Onsdag 23 Tarteletter m. høns i asparges Klar suppe m. boller og urter
Torsdag 24 Frikadeller, stuv. ærter – gulerødder, kartofler
Fredag 25 Spr. nakke, champignon sovs, kartofler, broccoli Citronfromage
Lørdag 26 Risengrød kanelsukker smør saft

Lun ret: Pastasalat og kalkun

Søndag 27 Brunch

Lun ret: Pølser og varm kartoffelsalat

Mandag 28 Forl. hare, vildt sovs, kart. gele, asier
Tirsdag 29 Farseret ribbensteg m. skysovs, kartofler og surt Frugtsalat
Onsdag 30 Gullasch, kartoffelmos asier
Torsdag 31 Kogt flæsk, medister, kartofler, sennep, rødbede Guleærter

Ret til ændringer forbeholdes