Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Mandag 1 Spr.kam m. aspargessovs, kartofler og grøntsager Frugtcocktail m. råcreme
Tirsdag 2 Sej m. persillesovs, kartofler og grøntsager
Onsdag 3 Oksesteg m. skysovs, kartofler, tyttebær og asier Romfromage m. kirsebærsovs
Torsdag 4 Medister m. brun sovs, kartofler og rødkål
Fredag 5 Paneret flæsk m. stuvede sommerkål, kartofler og rødbeder
Lørdag 6 Aspargessuppe m. kødboller

Lasagne m. salat

Søndag 7 Svensk pølseret
Mandag 8 Glaseret skinke m. flødekartofler og salat
Tirsdag 9 Forloren hare m. vildsovs, kartofler, ribsgele og asier
Onsdag 10 Fisk m. hollandaisesovs, kartofler og grøntsager
Torsdag 11 Stegt nakkesteg m, skysovs, kartofler og friske grøntsager Is m. jordbær
Fredag 12 Frikadeller m. stuvede spidskål, kartofler og rødbeder
Lørdag 13 Forårsløgsuppe m. kødboller

Gordon blue m. både kartofler, paprikasovs og salat

Søndag 14 Kylling pastasalat og brød
Mandag 15 Stegt flæsk m. persillesovs, Nye kartofler og snaps
Tirsdag 16 Hamburgerryg m. smørsovs, kartofler og friske grøntsager
Onsdag 17 Karbonader m. stuvede ærter og gulerødder og kartofler
Torsdag 18 Stegt torsk m. sennepssovs, kartofler og bagte rødbeder
Fredag 19 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og grønne tomater Citronfromage
Lørdag 20 Risengrød

Tarteletter m. høns i asparges

Søndag 21 Kartoffelmos ,millionbøf, rødbeder
Mandag 22 Laks m. stuvede spinat og kartofler
Tirsdag 23 Kyllingesteg m. skysovs, kartofler, agurkesalat og rabarberkompot Jordbær m. fløde
Onsdag 24 Bøf m. pommes frites, bearnaise sovs og salat
Torsdag 25 Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drue agurk
Fredag 26 Gratin m. smørsovs, skinke, rugbrød og persille
Lørdag 27 Kyllingesuppe m. fyld

Pølser m. brød + diverse tilbehør

Søndag 28 Frikadeller og varm kartoffelsalat
Mandag 29 Benløse fugle m. brun sovs, kartofler og surt
Tirsdag 30 Fiskefilet m. kaperssovs, kartofler og grøntsager

Ret til ændringer forbeholdes