Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert |
---|---|---|---|
Torsdag | 1 | Påske Platter
Forårsløgsuppe m/ kødboller |
|
Fredag | 2 | Lammesteg, flødekartofler og grøn salat | Citronfromage m. flødeskum |
Lørdag | 3 | Byggrød m. kanel og mælk
Gratin m/ skinke, smørsovs, salat og brød |
|
Søndag | 4 | Bøf stroganoff m. kartoffelmos og grønne tomater | Frugt tærte m. flødeskum |
Mandag | 5 | Kyllingesteg m. skysovs, kartofler, agurkesalat og franske kartofler | Is m. chokoladesovs og vafler |
Tirsdag | 6 | Stegte sild m. løgsovs, kartofler og blandet gulerødder | |
Onsdag | 7 | Hamburgerryg m. svampesovs, kartofler og stegte grøntsager | Frugtcocktail m. flødeskum |
Torsdag | 8 | Paneret flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder | |
Fredag | 9 | Farseret kalkunbryst m. paprikasovs, røsti og salat | |
Lørdag | 10 | Aspargessuppe m. kødboller
Tarteletter m. stuvede ærter & gulerødder og skinke |
|
Søndag | 11 | Karbonader m. lys sovs, blomkål og kartofler | |
Mandag | 12 | Brændende kærlighed m. rødbeder | |
Tirsdag | 13 | Sorte gryde m. kartofler og salat | |
Onsdag | 14 | Fiskefilet m. persillesovs, kartofler og råkostsalat | |
Torsdag | 15 | Rullesteg m. persille, skysovs, kartofler og stegte rodfrugter | Jordbærfromage m. flødeskum |
Fredag | 16 | Frikadeller m. stuvede spidsskål, kartofler og rødbeder | |
Lørdag | 17 | Risvandgrød m/ æblekompot og mælk
Pølser og varm kartoffelsalat |
|
Søndag | 18 | Wok m/ kylling, ris og sur/sød sovs | |
Mandag | 19 | Bøf m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk | |
Tirsdag | 20 | Benløse fugle m/vildt sovs, kartofler og tyttebær | |
Onsdag | 21 | Medister m. stuvede ærter og gulerødder og kartofler | |
Torsdag | 22 | Pangasiusfilet m. citronsovs, kartofler og ratatouille | |
Fredag | 23 | Honning marineret skinkesteg m. whiskysovs, råstegte kartofler og grøn salat | Bondepige med slør |
Lørdag | 24 | Blomkålsuppe m. boller
Biksemad m. kylling og bearnaisesovs og rødbeder |
|
Søndag | 25 | Lasagne m. brød og salat | |
Mandag | 26 | Rødspætte m. laksemousse, hummersovs, kartofler og grønne asparges | |
Tirsdag | 27 | Flæskesteg m. skysovs, kartofler, asier og rødkål | Kærnemælksfromage m. solbærsovs |
Onsdag | 28 | Græsk farsbrød m/ stegt kartofler, tomatsovs og tzatziki | |
Torsdag | 29 | Koteletter m. smørsovs, kartofler og friske grøntsager | |
Fredag | 30 | Oksesteg m/skysovs ,kartofler og bønner m/ bacon | Islagkage |
Ret til ændringer forbeholdes