Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Lørdag 1 Klar suppe m. urter og boller

Farseret porre m. marineret kartoffelsalat

Søndag 2 Medister m. brun sovs, kartofler og rødbeder
Mandag 3 Gryderet m. kylling og kartofler
Tirsdag 4 Stegt lever m. brun sovs, kartofler og drue agurker
Onsdag 5 Bagt torsk m. mild sennepssovs, kartofler og bagte rødbeder
Torsdag 6 Honningmarineret skinke m. paprikasovs, både kartofler og salat Islagkage
Fredag 7 Boller i karry m. ris mango og ærter
Lørdag 8 Legeret kyllingesuppe

Kartoffel mousakka m. salat

Søndag 9 Frikadeller m. varm kartoffelsalat
Mandag 10 Gratin m. skinke, rugbrød, smørsovs og persille
Tirsdag 11 Græsk farsbrød m. pestosovs, kartofler, halve bagte tomater og tzatziki
Onsdag 12 Brændende kærlighed m. rødbeder
Torsdag 13 Rødspætte m. laksemousse, hollandaisesovs og kartofler
Fredag 14 Oksesteg m. skysovs, stikkelsbærkompot, kartofler og asier Jordbærtærte m. flødeskum
Lørdag 15 Blomkålssuppe m. fyld

Biksemad m. bearnaisesovs og rødbeder

Søndag 16 Tarteletter m. høns i asparges
Mandag 17 Fiskefilet m. citronsovs, kartofler og karotter
Tirsdag 18 Koteletter i fad m. champignon sov og ris Pandekager m. is
Onsdag 19 Krydder karbonader m. lys sovs, kartofler og friske grøntsager
Torsdag 20 Skipperlabskovs m. smør, rugbrød, persille og rødbeder
Fredag 21 Bøf m. bløde løg, kartofler, brun sovs og grønne tomater
Lørdag 22 Forårssuppe m. kødboller

Kylling m. sur/sød sovs og ris

Søndag 23 Pasta og kødsovs
Mandag 24 Laks m. stuvede spinat og stegte kartofler
Tirsdag 25 Paneret flæsk m. stuvede spidskål, kartofler og rødbeder
Onsdag 26 Kogt okse m. peberrodssovs, kartofler og bønner Fløderand m. frugtcocktail
Torsdag 27 Farsskinke m. brun sovs, kartofler og blomkål
Fredag 28 Kalkun schnitzel m. pestosovs og stegte kartofler
Lørdag 29 Aspargessuppe m. kødboller

Æggekage m. bacon, tomater, purløg og rugbrød

Søndag 30 Gullaschs m. kartoffelmos og surt
Mandag 31 Benløse fugle m. brun sovs, kartofler og surt

Ret til ændringer forbeholdes