Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Torsdag 1 Påske Platter

Forårsløgsuppe m/ kødboller

Fredag 2 Lammesteg, flødekartofler og grøn salat Citronfromage m. flødeskum
Lørdag 3 Byggrød m. kanel og mælk

Gratin m/ skinke, smørsovs, salat og brød

Søndag 4 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og grønne tomater Frugt tærte m. flødeskum
Mandag 5 Kyllingesteg m. skysovs, kartofler, agurkesalat og franske kartofler Is m. chokoladesovs og vafler
Tirsdag 6 Stegte sild m. løgsovs, kartofler og blandet gulerødder
Onsdag 7 Hamburgerryg m. svampesovs, kartofler og stegte grøntsager Frugtcocktail m. flødeskum
Torsdag 8 Paneret flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Fredag 9 Farseret kalkunbryst m. paprikasovs, røsti og salat
Lørdag 10 Aspargessuppe m. kødboller

Tarteletter m. stuvede ærter & gulerødder og skinke

Søndag 11 Karbonader m. lys sovs, blomkål og kartofler
Mandag 12 Brændende kærlighed m. rødbeder
Tirsdag 13 Sorte gryde m. kartofler og salat
Onsdag 14 Fiskefilet m. persillesovs, kartofler og råkostsalat
Torsdag 15 Rullesteg m. persille, skysovs, kartofler og stegte rodfrugter Jordbærfromage m. flødeskum
Fredag 16 Frikadeller m. stuvede spidsskål, kartofler og rødbeder
Lørdag 17 Risvandgrød m/ æblekompot og mælk

Pølser og varm kartoffelsalat

Søndag 18 Wok m/ kylling, ris og sur/sød sovs
Mandag 19 Bøf m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk
Tirsdag 20 Benløse fugle m/vildt sovs, kartofler og tyttebær
Onsdag 21 Medister m. stuvede ærter og gulerødder og kartofler
Torsdag 22 Pangasiusfilet m. citronsovs, kartofler og ratatouille
Fredag 23 Honning marineret skinkesteg m. whiskysovs, råstegte kartofler og grøn salat Bondepige med slør
Lørdag 24 Blomkålsuppe m. boller

Biksemad m. kylling og bearnaisesovs og rødbeder

Søndag 25 Lasagne m. brød og salat
Mandag 26 Rødspætte m. laksemousse, hummersovs, kartofler og grønne asparges
Tirsdag 27 Flæskesteg m. skysovs, kartofler, asier og rødkål Kærnemælksfromage m. solbærsovs
Onsdag 28 Græsk farsbrød m/ stegt kartofler, tomatsovs og  tzatziki
Torsdag 29 Koteletter m. smørsovs, kartofler og friske grøntsager
Fredag 30 Oksesteg m/skysovs ,kartofler og bønner m/ bacon Islagkage

Ret til ændringer forbeholdes