Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert |
---|---|---|---|
Fredag | 29 | Honning marineret skinke med ovnkartofler og whiskysauce og salat | ”Pære Bella Helena” ½ pære, vaniljeis og chokoladesauce |
Lørdag | 30 | Chili con carne serveret med ris og cremefraiche | |
Søndag | 01 | Farseret porre med hvide kartofler dampede grøntsager og brunsauce | |
Mandag | 02 | Dagens fisk serveret med hvidekartofler, grøntsager og sauce | |
Tirsdag | 03 | Koteletter i fad med ris og grøntsager | |
Onsdag | 04 | Klassisk æggekage med purløg, bacon, rugbrød, rødbeder og sennep | Hyggeligt samvær kl.17.30 Husk tilmelding |
Torsdag | 05 | Frikadeller med hvide kartofler og stuvet kål | |
Fredag | 06 | Flæskesteg med sprød svær serveret med hvide kartofler, rødkål og brun sauce | Appelsinfromage med flødeskum |
Lørdag | 07 | Pasta Cabonára | |
Søndag | 08 | Kyllingetærte med karry dertil råkostsalat | |
Mandag | 09 | Skinke med stuvet spinat, hvide kartofler og grøntsager | |
Tirsdag | 10 | Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød | |
Onsdag | 11 | Forlorenhare med hvide kartofler, tyttebær, asier og vildtsauce | |
Torsdag | 12 | Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder | |
Fredag | 13 | Husarsteg med bønnefritter, hvide kartofler og skysauce | Islagkage |
Lørdag | 14 | Pølser med varm kartoffelsalat | |
Søndag | 15 | Boller i selleri med hvide kartofler og rødbeder | |
Mandag | 16 | Høns i frikasse med hvide kartofler | |
Tirsdag | 17 | Dagens fisk serveret med kartofler, dagens grønt og sauce | |
Onsdag | 18 | Hamburgryg med hvide kartofler, dampede grønsager og lys sauce | Fløderand |
Torsdag | 19 | Kyllingespyd med ovnkartofler, dampede grønsager og tomatsauce | |
Fredag | 20 | Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, ærter og brunsauce | |
Lørdag | 21 | Pasta med kødsauce og revet ost | |
Søndag | 22 | Svensk pølseret med purløg | |
Mandag | 23 | Sprængt nakkesteg serveret med aspargessauce og hvide kartofler og grøn salat | |
Tirsdag | 24 | Kogt høne med sursød sauce, hvide kartofler og bønner | Klar suppe med melboller og kødboller |
Onsdag | 25 | Paneret fiskefilet med hvide kartofler, dampede broccoli og citronsauce | |
Torsdag | 26 | Rullesteg med svesker hvide kartofler, skysauce og rødkål | Bondepige med slør |
Fredag | 27 | Sorte gryde Gryderet med oksekød og cocktailpølser serveret med kartoffelmos og rødbede | |
Lørdag | 28 | Forloren skildpadde med halve æg og franskbrød. |
Ret til ændringer forbeholdes