Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert/suppe
Fredag 1 Kartoffel Moussaka med flutes og salat Hvidkålssuppe
Lørdag 2 Kyllingespyd med flødekartofler og salat Grøntsagssuppe
Søndag 3 Koteletter i fad med ris, paprikasovs, og grøntsager Cheesecake7Grøntsagssuppe
Mandag 4 Gullasch med kartoffelmos hertil drueagurker Gulerodssuppe
Tirsdag 5 Fiskefilet med persillesovs, kartofler, og gulerodsråkost Blomkålssuppe
Onsdag 6 Skinkeschnitzel med ovnkartofler, bearnaisesauce, og ærter Fløderand med jordbærsauce/Gulerodssuppe
Torsdag 7 Benløse fugle med brunsovs, kartofler og asier Ærtesuppe
Fredag 8 Karbonader med stuvet hvidkål, kartofler, og rødbeder Blomkålssuppe
Lørdag 9 Hvidkålsrouletter med brunsovs, kartofler, og rødbeder Ærtesuppe
Søndag 10 Mørbradbøffer med løg, svampesovs, kartofler, og grøntsager Mokkafromage/Grøntsagssuppe
Mandag 11 Tarteletter med høns i asparges, og persille Risengrød med smør, kanel, og saft/Svampesuppe
Tirsdag 12 Hakkebøf med løg, brunsovs, kartofler, og asier Aspargessuppe
Onsdag 13 Honning marineret svinekam med røsti kartofler, paprikasovs, og broccolisalat Rødgrød med fløde/Svampesuppe
Torsdag 14 Boller i karry med ris, ærter, og mangochutney Aspargessuppe
Fredag 15 Fyldt fisk med citronsovs, kartofler, og ovn gulerødder Porresuppe
Lørdag 16 Millionbøf med kartoffelmos, og rødbeder Grøntsagssuppe
Søndag 17 Husarsteg med kartofler, skysovs, grøntsager, og asier Chokoladebudding/Porresuppe
Mandag 18 Hamburgerryg med flødekartofler og salat Kartoffelsuppe
Tirsdag 19 Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, og karotter Jordskokkesuppe
Onsdag 20 Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, og gulerødder Pærer med makronfløde/Kartoffelsuppe
Torsdag 21 Kogt oksebryst med peberrod sovs, kartofler og bønner Klarsuppe med boller og urter
Fredag 22 Kylling i karry med ris og ærter Jordskokkesuppe
Lørdag 23 Pasta med kødsauce og salat Hvidkålssuppe
Søndag 24 Grillkøller med ovnkartofler, paprikasovs, og salat Ymer med fyld/Grøntsagssuppe
Mandag 25 Laks med hollandaisesauce, kartofler, og spidskålssalat Tomatsuppe
Tirsdag 26 Forloren hare med vildtsovs, kartofler, asier og ribsgelé Sellerisuppe
Onsdag 27 Ramsløg svinefilet med whiskeysauce, kartofler og bønnesalat Pandekager med syltetøj/Tomatsuppe
Torsdag 28 Bøfstroganoff med kartoffelmos, og græskar Sellerisuppe
Fredag 29 Kyllingesteg med kartofler, skysovs, asier, og rabarberkompot Islagkage/Aspargessuppe
Lørdag 30 Skipperlabskovs hertil rugbrød, smør, og persille Grøntsagssuppe
Søndag 31 Lammesteg med kartofler, skysovs, og mintgelé Frugter med råcreme/Aspargessuppe

Ret til ændringer forbeholdes

0