Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Søndag 8 Kylling steg med skysovs kartofler, og rabarberkompot
Mandag 9 Bøf med løg, kartofler, brun sovs, og grønne tomater
Tirsdag 10 Fiskefilet, kartofler, persillesovs og gulerodsråkost
Onsdag 11 Gratin, skinke, asparges, smørsovs og rugbrød
Torsdag 12 Forloren hare, kartofler, vildtsovs med ribsgele og asier
Fredag 13 Hamburgerryg, grønlangkål, brunede kartofler, og hvide kartofler Fløderand med sovs
Lørdag 14 Pølser og varm kartoffelsalat, sennep, og ketchup
Søndag 15 Bøf stroganoff, kartofler med asier
Mandag 16 Brændende kærlighed med rødbeder
Tirsdag 17 Medister, kartofler, stuvet hvidkål med rødbeder
Onsdag 18 Oksesteg, kartofler, skysovs med waldorfsalat Portvinsfromage
Torsdag 19 Hokifilet (fisk) med urter, kartofler, stuvet spinat, og gulerødder
Fredag 20 Svinekæber, kartofler, skysovs med ovnbagte bønner, løg, og tomater
Lørdag 21 Farseret porre, kartofler, lys sovs med rødbeder
Søndag 22 Skinke med flødekartofler og salat, og dressing
Mandag 23 Tarteletter med høns i asparges Risengrød med smør, kanelsukker, og saft
Tirsdag 24 Fiskefrikadeller, kartofler, persillesovs, og råkost
Onsdag 25 Enebærgryde, kartoffelmos med jordskokker, serveret med surt
Torsdag 26 Fynsk Steg, Kartofler, Rødvinssovs, og broccolisalat Jordbærtærte med flødeskum
Fredag 27 Revelsben, kartofler, og skysovs, serveret med coleslaw
Lørdag 28 Millionbøf, kartoffelmos, og rødbeder
Søndag 29 Kyllingesteg, Kartofler, Agurkesalat og skysovs Islagkage
Mandag 30 Stegt sild, kartofler, løgsovs, og karotter Hyldebærsuppe, æbler, og Tvebakker
Tirsdag 31 Frikadeller, Kartofler, rødkål, brunsovs

Ret til ændringer forbeholdes