Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert |
---|---|---|---|
Fredag | 1 | Kyllingegryde m. bacon og soltørret tomater m. kartofler og grønne tomater | Islagkage |
Lørdag | 2 | Blomkålssuppe m. fyld
Grill køller m. paprikasovs, råstegte kartofler og salat |
|
Søndag | 3 | Frikadeller m. bearnaisekartofler og salat | |
Mandag | 4 | Skinke m. stuvede spinat, kartofler og sennep | |
Tirsdag | 5 | Fiskefilet m. persillesovs, kartofler citron og remoulade | |
Onsdag | 6 | Ramsløgmarineret kamfilet, skysovs, nøddestegt kartofler, skysovs og grøn salat | Bondepige m. slør |
Torsdag | 7 | Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurker | |
Fredag | 8 | Wienerschnitzel a la EGV m. brasede kartofler, sky sovs og franske ærter | |
Lørdag | 9 | Kyllingesuppe m. fyld
Tarteletter m. skinke og stuvede ærter og gulerødder |
|
Søndag | 10 | Bøf i svampesovs m. kartofler og asier | |
Mandag | 11 | Hvidkålsrouletter m. brun sovs, kartofler og blandet gulerødder | |
Tirsdag | 12 | Røget ribbensteg m. stuvede spinat og kartofler og sennep. | |
Onsdag | 13 | Fisk m. hollandaise sovs, kartofler og broccoli | |
Torsdag | 14 | Oksefilet m. whiskey sovs, kartoffel røsti og salat | Ananas fromage |
Fredag | 15 | Medister m. stuvede blomkål, kartofler og rødbeder | |
Lørdag | 16 | Aspargessuppe m. fyld
Fyldt æggekage m. salat og rugbrød |
|
Søndag | 17 | Græske frikadeller m. ovn kartofler, tomatsovs og tzatziki | |
Mandag | 18 | Forloren hare m. vildtsovs, kartofler, gele og asier | |
Tirsdag | 19 | Paneret flæsk m. stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder | |
Onsdag | 20 | Kylling i karry m. ris og mango | |
Torsdag | 21 | Stegt torsk m. sennepssovs, kartofler og stegte rodfrugter | |
Fredag | 22 | Kalvebov braiseret i øl m. skysovs, små bagte kartofler og broccolisalat | Chokoladebudding |
Lørdag | 23 | Forårsløg suppe m. kødboller
Svensk pølseret m. purløg |
|
Søndag | 24 | Marineret kalkun m. pestosovs, kartofler og råkost | |
Mandag | 25 | Rødspætteruller m. laks, hvidvinssovs, kartofler og asparges | |
Tirsdag | 26 | Vildtgryde og kartoffelmos m, broccoli og rødbeder | Ymerfromage m. solbærsovs |
Onsdag | 27 | Benløse fugle m. brunsovs, kartofler og drueagurker | |
Torsdag | 28 | Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder | |
Fredag | 29 | Kogt okse m. peberrodssovs, kartofler og bønner | |
Lørdag | 30 | Klar suppe m. boller og urter
Kylling m. stegte ris og sur/sød sovs |
|
Søndag | 31 | Krydder karbonader m. lys sovs, kartofler og græskar |
Ret til ændringer forbeholdes