Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Fredag 1 Mørbradbøf med bløde løg og svampe, dertil hvide kartofler og champignons sauce.
Lørdag 2 Gris i sursød sauce serveret med ris.

(Det er altid muligt at få hvide kartofler i stedet for ris vis dette ønskes😊)

Søndag 3 Bøflindstrøm med kartofler, dampede grønsager og skysauce
Mandag 4 Dagens fisk med grøntsager,  kartofler og sauce
Tirsdag 5 Karrykål med oksekød, cremefraiche og ris
Onsdag 6 Svinekam stegt som vildt serveret med waldorfsalat, tyttebær, hvide kartofler og vildtsauce Appelsin fromage med flødeskum og pynt.
Torsdag 7 Bøf serveret med bearnaisesauce, ærter og røsti kartofler
Fredag 8 Røget ribbensteg med stuvet spinat og hvide kartofler
Lørdag 9 Boller i selleri med hvide kartofler
Søndag 10 Efterårstærte serveret med dagens salat
Mandag 11 Karbonader serveret med hvide kartofler og stuvet rosenkål.
Tirsdag 12 Oksespidsbryst serveret med hvide kartofler, grøntsager og peberrodssauce Islagkage med kompot
Onsdag 13 Frikadeller med stuvet blomkål og hvide kartofler
Torsdag 14 Dagens fisk med grøntsager, kartofler og sauce
Fredag 15 Bøf stroganoff med kartofler og rodfrugt mos samt surt
Lørdag 16 Lasagne med spidskålssalat
Søndag 17 Kylling med kartofler, agurkesalat og skysauce
Mandag 18 Medister med hvide kartofler og stuvede ærter- og gulerødder Fløderand serveret med henkogte frugter
Tirsdag 19 Stegt flæsk med rødbeder, hvide kartofler og persillesauce
Onsdag 20 Sprængt nakkesteg serveret med hvide kartofler, champignonsauce  og dampede broccoli
Torsdag 21 Dagens fisk med grøntsager, kartofler og sauce
Fredag 22 Boller i karry med ris og topping
Lørdag 23 Tarteletter med høns i asparges
Søndag 24 Svensk pølseret med purløg
Mandag 25 Farseret porre med hvide kartofler, dampede grøntsager og brun sauce
Tirsdag 26 Bøf med bløde løg, hvidekartofler, grøntsager og sauce
Onsdag 27 Dagens fisk med grøntsager,

kartofler og sauce

Tyroler fest
Torsdag 28 Kogt hamburgerryg serveret med hvide kartofler, grøntsager og

hvid sauce.

”Pære Belle Helene”

Pocheret pære med chokoladesauce og vanilje is

Fredag 29 Gullasch serveret med kartoffelmos og surt
Lørdag 30 Kyllingespyd med kartofler, dampede grøntsager og tomatsauce

Ret til ændringer forbeholdes