Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Mandag 26 Stegte hvidkåls rouletter

(Dampede hvidkål i ruller med fyld af svinekød)Serveret med nye kartofler, dampede grøntsager og hvid sauce

Tirsdag 27 Kogt hamburgerryg serveret med nye kartofler, dampede grøntsager og champignonsauce Islagkage med bærkompot
Onsdag 28 (Pasta a la lady og vagabonden)Pasta med kødboller i tomatsauce toppet med revet ost

(Det er altid muligt at få hvide kartofler i stedet for pasta hvis dette ønskes😊

Torsdag 29 Indbagt rødspætte med broccoli og ost serveret med nye hvide kartofler, dampede grønsager og sauce
Fredag 30 Marineret svinekam med nye kartofler, brun sauce og dampede grøntsager
Lørdag 31 Farseret porre med hvide kartofler, dampede grøntsager og sauce
Søndag 1 Sommer tærte med fyld af grøntsager og bacon, serveret med dagens grønne salat
Mandag 2 Skinke med flødekartofler
Tirsdag 3 Dagens hvide fisk serveret med nye kartofler, dampede grøntsager og hvidsauce
Onsdag 4 Nakkekotelet med nye kartofler, sauce og dampede grøntsager
Torsdag 5 Dansk bøf med bløde løg, nye kartofler, dampede bønner og skysauce Fløderand med frugter
Fredag 6 Stegt medister med rødkål, hvide kartofler og sauce
Lørdag 7 Pølser med varm kartoffelsalat serveret med sennep og ketchup
Søndag 8 Millionbøf med kartoffelmos
Mandag 9 Bøf Lindstrøm med hvide kartofler, dampede grøntsager og sauce
Tirsdag 10 Langtids braiseret oksesteg med skysauce, kartofler og dagens grøntsager Pandekager med is
Onsdag 11 Klassisk høns i frikassé serveret med hvide kartofler
Torsdag 12 Dagens fisk med dampede grøntsager, kartoffel og sauce
Fredag 13 Bøf stroganoff serveret med kartoffelmos og rødbeder
Lørdag 14 Svensk pølseret med purløg
Søndag 15 Hakkebøf med hvide kartofler, ærter og brun sauce
Mandag 16 Paneret torskefilet med hvide kartofler, dampede grøntsager og persillesauce
Tirsdag 17 Stegt medister med stuvet spidskål og hvide kartofler
Onsdag 18 Koteletter i fad med grønsager, tomatsauce og ris.

(Det er altid muligt at få hvide kartofler i stedet for ris hvis dette ønskes😊)

Torsdag 19 Marineret svinekam med nye kartofler, whiskysauce og dampede grøntsager
Fredag 20 Kyllingebryst serveret med hvide kartofler dampede grønsager, agurkesalat og brun sauce
Lørdag 21 Tarteletter med høns i asparges
Søndag 22 Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder

Ret til ændringer forbeholdes