Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe | |
---|---|---|---|---|
Fredag | 1 | Kartoffel Moussaka med flutes og salat | Hvidkålssuppe | |
Lørdag | 2 | Kyllingespyd med flødekartofler og salat | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 3 | Koteletter i fad med ris, paprikasovs, og grøntsager | Cheesecake7Grøntsagssuppe | |
Mandag | 4 | Gullasch med kartoffelmos hertil drueagurker | Gulerodssuppe | |
Tirsdag | 5 | Fiskefilet med persillesovs, kartofler, og gulerodsråkost | Blomkålssuppe | |
Onsdag | 6 | Skinkeschnitzel med ovnkartofler, bearnaisesauce, og ærter | Fløderand med jordbærsauce/Gulerodssuppe | |
Torsdag | 7 | Benløse fugle med brunsovs, kartofler og asier | Ærtesuppe | |
Fredag | 8 | Karbonader med stuvet hvidkål, kartofler, og rødbeder | Blomkålssuppe | |
Lørdag | 9 | Hvidkålsrouletter med brunsovs, kartofler, og rødbeder | Ærtesuppe | |
Søndag | 10 | Mørbradbøffer med løg, svampesovs, kartofler, og grøntsager | Mokkafromage/Grøntsagssuppe | |
Mandag | 11 | Tarteletter med høns i asparges, og persille | Risengrød med smør, kanel, og saft/Svampesuppe | |
Tirsdag | 12 | Hakkebøf med løg, brunsovs, kartofler, og asier | Aspargessuppe | |
Onsdag | 13 | Honning marineret svinekam med røsti kartofler, paprikasovs, og broccolisalat | Rødgrød med fløde/Svampesuppe | |
Torsdag | 14 | Boller i karry med ris, ærter, og mangochutney | Aspargessuppe | |
Fredag | 15 | Fyldt fisk med citronsovs, kartofler, og ovn gulerødder | Porresuppe | |
Lørdag | 16 | Millionbøf med kartoffelmos, og rødbeder | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 17 | Husarsteg med kartofler, skysovs, grøntsager, og asier | Chokoladebudding/Porresuppe | |
Mandag | 18 | Hamburgerryg med flødekartofler og salat | Kartoffelsuppe | |
Tirsdag | 19 | Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, og karotter | Jordskokkesuppe | |
Onsdag | 20 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, og gulerødder | Pærer med makronfløde/Kartoffelsuppe | |
Torsdag | 21 | Kogt oksebryst med peberrod sovs, kartofler og bønner | Klarsuppe med boller og urter | |
Fredag | 22 | Kylling i karry med ris og ærter | Jordskokkesuppe | |
Lørdag | 23 | Pasta med kødsauce og salat | Hvidkålssuppe | |
Søndag | 24 | Grillkøller med ovnkartofler, paprikasovs, og salat | Ymer med fyld/Grøntsagssuppe | |
Mandag | 25 | Laks med hollandaisesauce, kartofler, og spidskålssalat | Tomatsuppe | |
Tirsdag | 26 | Forloren hare med vildtsovs, kartofler, asier og ribsgelé | Sellerisuppe | |
Onsdag | 27 | Ramsløg svinefilet med whiskeysauce, kartofler og bønnesalat | Pandekager med syltetøj/Tomatsuppe | |
Torsdag | 28 | Bøfstroganoff med kartoffelmos, og græskar | Sellerisuppe | |
Fredag | 29 | Kyllingesteg med kartofler, skysovs, asier, og rabarberkompot | Islagkage/Aspargessuppe | |
Lørdag | 30 | Skipperlabskovs hertil rugbrød, smør, og persille | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 31 | Lammesteg med kartofler, skysovs, og mintgelé | Frugter med råcreme/Aspargessuppe |
Ret til ændringer forbeholdes