Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert/suppe
Søndag 1 Millionbøf med kartoffelmos hertil asier Tomatsuppe/Æblekage
Mandag 2 Røget ribbensteg med stuvet spinat, bagte gulerødder- og kartofler Jordskokkesuppe
Tirsdag 3 Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs, hertil grillede rodfrugter Tomatsuppe
Onsdag 4 Lasagne med flutes, salat og dressing Jordskokkesuppe
Torsdag 5 Ribbensteg Kartofler, skysovs og rødkål Aspargessuppe
Fredag 6 Tarteletter med høns i asparges pyntet med persille Porresuppe/Risengrød
Lørdag 7 Sylte med stuvede kartofler, sennep og rødbeder Aspargessuppe
Søndag 8 Kyllingespyd med ris, karrysovs og broccoli Porresuppe
Mandag 9 Dampet fisk med kartofler og hollandaisesauce Sellerisuppe
Tirsdag 10 Medister med kartofler, skysovs og rødkål Kartoffelsuppe/Julefrokost i huset
Onsdag 11 Karbonader med kartofler, stuvede ærter- og gulerødder Sellerisuppe
Torsdag 12 Røget bacon med kartofler, blomkål og syltede rødløg Kartoffelsuppe
Fredag 13 Skinkesteg med små stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce Klarsuppe med boller og urter
Lørdag 14 Boller i selleri hertil ris og ristede rugbrødschips Græskarsuppe
Søndag 15 Forloren skildpadde med æg og rødbeder Klarsuppe med boller og urter/Pandekager med syltetøj
Mandag 16 Bøf med løg, kartofler, brun sovs, asier hertil broccoli Græskarsuppe
Tirsdag 17 Kogt flæsk/medister med kartofler, sennep og hertil rødbeder Grønkålssuppe
Onsdag 18 Frikadeller med varm kartoffelsalat Aspargessuppe
Torsdag 19 Stegt fiskefilet med kartofler, persillesovs og råkost Grønkålssuppe
Fredag 20 Sprængt nakke med kartofler, aspargessovs, hertil karotter Aspargessuppe
Lørdag 21 Brændende kærlighed med ekstra grøntsager Champignonsuppe
Søndag 22 Tarteletter med stuvede ærter- og gulerødder, skinke og drys af persille Blomkålssuppe
Mandag 23 Kylling i karry med ris og ærter Champignonsuppe
Tirsdag 24 Julemiddag med And og Medister Kyllingesuppe med karry/Risalamande med kirsebærsauce
Onsdag 25 Oksesteg med kartofler, skysovs, bønner, hertil tyttebær Klarsuppe med boller og urter/Frugter  med råcreme
Torsdag 26 Kyllingesteg med kartofler, skysovs og agurkesalat Tomatsuppe/Islagkage
Fredag 27 Laks med stuvet spinat, kartofler og gulerødder Sellerisuppe
Lørdag 28 Benløse fugle med kartofler, skysovs hertil drueagurker Tomatsuppe
Søndag 29 Farserede porrer med kartofler, skysovs og rødkål Sellerisuppe
Mandag 30 Flæskesteg med kartofler, skysovs og rødkål Jordskokkesuppe
Tirsdag 31 Kogt torsk med kartofler, sennepssovs, bacon, æg og rødbeder Blomkålssuppe/Citronfromage

Ret til ændringer forbeholdes

 

0