Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Mandag 8 Sorte gryde med cocktailpølser (gryderet) serveret med kartoffelmos og rødbeder.
Tirsdag 9 Fiskefrikadeller med hvide kartofler, citronbåde og persillesauce
Onsdag 10 Kylling i kokosmælk med peberfrugt og bambusskud, serveret med ris
Torsdag 11 Braiseret svinekæber med æbler og timian, dertil kartofler og skysauce Fragilite” Roulade med mokkacreme
Fredag 12 Chili og ahornsirup marineret Kamkotelet serveret med ovnstegte kartofler og grønsager dertil dagens sauce.
Lørdag 13 Farseret porre med nye kartofler, dampede grønsager og sauce
Søndag 14 Sommer tærte med fyld af grønsager og bacon, serveret med råkostsalat
Mandag 15 Glaseret skinke med flødekartofler og dagens salat, samt dressing
Tirsdag 16 Hakkebøf med bearnaisesauce, grønsager og kartofler.
Onsdag 17 Schnitzel med ovn kartofler, ærter skysauce og dreng Fløderand med frugter
Torsdag 18 Dagens fisk serveret med hvide kartofler, dagens grønt og sauce
Fredag 19 Stegt Medister med rødkål, hvide kartofler og brun sauce Birthe Kjær kl. 13.30 i Caféen.
Lørdag 20 Brændende kærlighed med rødbeder
Søndag 21 Kylling serveret med dagens kartoffel og grønt, dertil dagens sauce

Ret til ændringer forbeholdes