Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe | |
---|---|---|---|---|
Søndag | 1 | Millionbøf med kartoffelmos hertil asier | Tomatsuppe/Æblekage | |
Mandag | 2 | Røget ribbensteg med stuvet spinat, bagte gulerødder- og kartofler | Jordskokkesuppe | |
Tirsdag | 3 | Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs, hertil grillede rodfrugter | Tomatsuppe | |
Onsdag | 4 | Lasagne med flutes, salat og dressing | Jordskokkesuppe | |
Torsdag | 5 | Ribbensteg Kartofler, skysovs og rødkål | Aspargessuppe | |
Fredag | 6 | Tarteletter med høns i asparges pyntet med persille | Porresuppe/Risengrød | |
Lørdag | 7 | Sylte med stuvede kartofler, sennep og rødbeder | Aspargessuppe | |
Søndag | 8 | Kyllingespyd med ris, karrysovs og broccoli | Porresuppe | |
Mandag | 9 | Dampet fisk med kartofler og hollandaisesauce | Sellerisuppe | |
Tirsdag | 10 | Medister med kartofler, skysovs og rødkål | Kartoffelsuppe/Julefrokost i huset | |
Onsdag | 11 | Karbonader med kartofler, stuvede ærter- og gulerødder | Sellerisuppe | |
Torsdag | 12 | Røget bacon med kartofler, blomkål og syltede rødløg | Kartoffelsuppe | |
Fredag | 13 | Skinkesteg med små stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce | Klarsuppe med boller og urter | |
Lørdag | 14 | Boller i selleri hertil ris og ristede rugbrødschips | Græskarsuppe | |
Søndag | 15 | Forloren skildpadde med æg og rødbeder | Klarsuppe med boller og urter/Pandekager med syltetøj | |
Mandag | 16 | Bøf med løg, kartofler, brun sovs, asier hertil broccoli | Græskarsuppe | |
Tirsdag | 17 | Kogt flæsk/medister med kartofler, sennep og hertil rødbeder | Grønkålssuppe | |
Onsdag | 18 | Frikadeller med varm kartoffelsalat | Aspargessuppe | |
Torsdag | 19 | Stegt fiskefilet med kartofler, persillesovs og råkost | Grønkålssuppe | |
Fredag | 20 | Sprængt nakke med kartofler, aspargessovs, hertil karotter | Aspargessuppe | |
Lørdag | 21 | Brændende kærlighed med ekstra grøntsager | Champignonsuppe | |
Søndag | 22 | Tarteletter med stuvede ærter- og gulerødder, skinke og drys af persille | Blomkålssuppe | |
Mandag | 23 | Kylling i karry med ris og ærter | Champignonsuppe | |
Tirsdag | 24 | Julemiddag med And og Medister | Kyllingesuppe med karry/Risalamande med kirsebærsauce | |
Onsdag | 25 | Oksesteg med kartofler, skysovs, bønner, hertil tyttebær | Klarsuppe med boller og urter/Frugter med råcreme | |
Torsdag | 26 | Kyllingesteg med kartofler, skysovs og agurkesalat | Tomatsuppe/Islagkage | |
Fredag | 27 | Laks med stuvet spinat, kartofler og gulerødder | Sellerisuppe | |
Lørdag | 28 | Benløse fugle med kartofler, skysovs hertil drueagurker | Tomatsuppe | |
Søndag | 29 | Farserede porrer med kartofler, skysovs og rødkål | Sellerisuppe | |
Mandag | 30 | Flæskesteg med kartofler, skysovs og rødkål | Jordskokkesuppe | |
Tirsdag | 31 | Kogt torsk med kartofler, sennepssovs, bacon, æg og rødbeder | Blomkålssuppe/Citronfromage |
Ret til ændringer forbeholdes