Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Søndag 1 Moussaka m. kartoffel og salat
Mandag 2 Laks m. stuvede spinat og kartofler
Tirsdag 3 Spr. nakke m. champignonsovs, kartofler og salat Islagkage
Onsdag 4 Boller i karry m. ris, ærter og mango
Torsdag 5 Kogt flæsk og medister m. kartofler, sennep og rødbeder og guleærter
Fredag 6 Skipperlabskovs m/rugbrød, persille, rødbeder og smør
Lørdag 7 Tomatsuppe

Tærte m. salat

Søndag 8 Tarteletter m. høns i asparges
Mandag 9 Biksemad m. bearnaisesovs og rødbeder
Tirsdag 10 Fiskefilet m. persillesovs og kartofler
Onsdag 11 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og grønne tomater Citronfromage
Torsdag 12 Frikadeller m. brun sovs, kartofler og græskar
Fredag 13 Kogt okse m. peberrodssovs, kartofler og bønner Klarsuppe m. urter og boller
Lørdag 14 Blomkålssuppe

Pølser m. brød + diverse tilbehør

Søndag 15 Kylling m. bagekartoffel og salat
Mandag 16 Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder
Tirsdag 17 Hamburgerryg m. smørsovs, friske grøntsager og kartofler
Onsdag 18 Fisk m. citronsovs, kartofler og gulerødder
Torsdag 19 Rullesteg m. svesker, skysovs, kartofler og rødkål Fløderand m. jordbærsovs
Fredag 20
Paneret flæsk m. stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder
Lørdag 21 Forårsløgsuppe

Medister m. brasede kartofler

Søndag 22 Pasta og kødsovs m. salat
Mandag 23 Glaseret skinke m. flødekartofler og salat
Tirsdag 24 Stegt lever m. løg, brun sovs, kartofler og drue agurk
Onsdag 25 Brunkål m. bacon, sennep, rødbeder og rugbrød
Torsdag 26 Karbonader m. stuvede blomkål, kartofler og rødbeder
Fredag 27 Oksesteg m. skysovs, kartofler, rabarber kompot og asier Henkogt frugt m/råcreme
Lørdag 28 Asparges suppe

Pizza m. salat

Søndag 29 Bøf m. bearnaisekartofler og salat
Mandag 30 Benløse fugle m. vildt sovs, kartofler, ribsgele og asier
Tirsdag 31 Flæskesteg m. skysovs, kartofler og rødkål Ymerfromage m. rabarbersovs

Ret til ændringer forbeholdes