Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe | |
---|---|---|---|---|
Tirsdag | 1 | Burger med krydderkartofler | Jordskokkesuppe | |
Onsdag | 2 | Svinekæber i flødesauce, kartofler, friske broccoli og asier | Bondepige med slør/Tomatsuppe | |
Torsdag | 3 | Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs, hertil gulerodsråkost | Klar suppe med boller | |
Fredag | 4 | Irsk stuvning med rugbrød og rødbeder til | Tomatsuppe | |
Lørdag | 5 | Frikadeller med varm kartoffelsalat | Champignonsuppe | |
Søndag | 6 | Bøf stroganoff med kartofler, persille, lynstegte rødløg og asier | Mokkafromage/Græskarsuppe | |
Mandag | 7 | Karbonader med stuvet spidskål, bagte rødbeder og kartofler | Champignonsuppe | |
Tirsdag | 8 | Moussaka lavet med kartofler, hertil salat og dressing | Ærtesuppe | |
Onsdag | 9 | Bagt laks med flødestuvet spinat, stegte kartofler og citron | Pærer med makronflødeskum/Porresuppe | |
Torsdag | 10 | Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sovs og asier | Ærtesuppe | |
Fredag | 11 | Kalvesteg med kartofler, vildtsovs, stegte bønner med bacon hertil ribsgelé | Porresuppe | |
Lørdag | 12 | Boller i selleri med kartofler, hertil rugbrød og rødbeder | Sellerisuppe | |
Søndag | 13 | Gryderet med kartoffelmos hertil drueagurker | Islagkager/Karrysuppe | |
Mandag | 14 | Græsk farsbrød med røsti kartofler, skysovs, tzatziki, hertil tomatsalat | Jordskokkesuppe | |
Tirsdag | 15 | Fiskefilet med kartofler, persillesovs, remoulade og citron | Karrysuppe | |
Onsdag | 16 | Gule ærter med kogt medister og flæsk, hertil kartofler, sennep og rødbeder | Ymer med fyld/Grønkålssuppe | |
Torsdag | 17 | Koteletter i fad med ris, persille, sauterede bønner, paprikasovs og rødkålssalat | Kartoffelsuppe | |
Fredag | 18 | Kogt høne med kartofler, peberrodssovs, dagens grøntsag og høvlet peberrod | Klarsuppe med boller | |
Lørdag | 19 | Kogt Hamburgerryg med flødekartofler og broccoli | Kartoffelsuppe | |
Søndag | 20 | Farserede porrer med kartofler, skysovs, hertil honning stegte gulerødder i stave | Fløderand med frugtcocktail/Klar suppe med boller | |
Mandag | 21 | Mørbrad med kartofler, champignonsovs hertil grillede rodfrugter | Aspargessuppe | |
Tirsdag | 22 | Dagens fisk, kartofler, hollandaisesauce og citronkrydret gulerødder | Svampesuppe | |
Onsdag | 23 | Aspargessuppe med kødboller, flutes | OKTOBERFEST/Aspargessuppe | |
Torsdag | 24 | Paneret flæsk med kartofler, løgsovs og rødbeder | Svampesuppe | |
Fredag | 25 | Flæskesteg med kartofler, skysovs, rødkålssalat og asier | Jordskokkesuppe | |
Lørdag | 26 | Hvidkålsrouletter med kartofler, brunsovs, og drueagurker | Kyllingesuppe/Sellerisuppe | |
Søndag | 27 | Kylling i karry med ris, ærter og hertil brød | Chokoladebudding med flødeskum/Kyllingesuppe | |
Mandag | 28 | Rullesteg med kartofler, skysovs og grønkålssalat | Græskarsuppe | |
Tirsdag | 29 | Hakkebøf i fad i fløde-paprikasovs, løse ris, broccoli og brød | Ferskensuppe | |
Onsdag | 30 | Stegt medister med kartofler, stuvede blomkål, grillede jordskokker, og persille | Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker | |
Torsdag | 31 | Hønsefrikassé med kartofler og dagens grøntsager | Blomkålssuppe |
Ret til ændringer forbeholdes