Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe |
---|---|---|---|
Fredag | 1 | Kalvelever med bløde løg, brunsovs, kartofler og drue agurker | Aspargessuppe |
Lørdag | 2 | Tarteletter med skinke-ærter-og gulerødder | Blomkålssuppe med kødboller |
Søndag | 3 | Kyllingeoverlår med skysovs, kartofler og agurkesalat | Aspargessuppe |
Mandag | 4 | Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder | Klarsuppe med boller og urter |
Tirsdag | 5 | Lys dampet fisk med citronsovs og kartofler | Porresuppe |
Onsdag | 6 | Kyllingefrikadeller med koldkartoffelsalat | OL/Champignonsuppe |
Torsdag | 7 | Forloren hare med vildtsovs, kartofler, ribsgelé og asier | Porresuppe |
Fredag | 8 | Koteletter i fad med ris og paprikasovs | Citronfromage/Kyllingesuppe |
Lørdag | 9 | Gryderet med kartofler og ærter | Champignonsuppe |
Søndag | 10 | Kalvesteg, kartofler, brun sovs og waldorfsalat | Kyllingesuppe |
Mandag | 11 | Hamburgerryg med kartofler, smørsovs, frisk blomkål | Frugtsalat/Aspargessuppe |
Tirsdag | 12 | Brændende kærlighed med rødbede | Blomkålssuppe |
Onsdag | 13 | Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerodsråkost | Kartoffelsuppe |
Torsdag | 14 | Hønsefrikassé med kartofler | Broccolisuppe |
Fredag | 15 | Mørbrad med svampesovs, kartofler og grøntsager | Kartoffelsuppe |
Lørdag | 16 | Irsk stuvning med svinekød hertil rødbeder | Broccolisuppe |
Søndag | 17 | Pasta Carbonara med parmasanost | Svampesuppe |
Mandag | 18 | Glaseret skinke med flødekartofler og salat | Sellerisuppe |
Tirsdag | 19 | Boller i karry med ris, mangochutney og ærter | Blomkålssuppe |
Onsdag | 20 | Kogt oksebryst med peberrodssovs, kartofler og bønner | Bananasplit/Karrysuppe |
Torsdag | 21 | Fisk på grøntsagsbund serveret med kartofler og hollandaisesauce | Sellerisuppe |
Fredag | 22 | Medister med stuvede porrer, kartofler og rødbeder | Klarsuppe med boller og urter |
Lørdag | 23 | Gullasch med kartoffelmos og drue agurker | Grøntsagssuppe |
Søndag | 24 | Hvidkålsrouletter med kartofler, brunsovs og rødbeder | Aspargessuppe |
Mandag | 25 | Skinkefars hertil kartofler, sennepssovs og grøntsager | Folkedans kl.17 Sild Æggekage/Tomatsuppe |
Tirsdag | 26 | Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brunsovs | Broccolisuppe |
Onsdag | 27 | Kyllingegryde med kokosmælk, karry, ris og ærter | Tomatsuppe |
Torsdag | 28 | Marineret skinkesteg med kartofler, broccoli og paprikasovs | Pære Belle Helene/Kyllingesuppe |
Fredag | 29 | Laks med stuvet spinat og kartofler | Broccolisuppe |
Lørdag | 30 | Farseret porrer med brunsovs, kartofler og rødbeder | Kyllingesuppe |
Ret til ændringer forbeholdes