Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Mandag 31 Medister med hvide kartofler og stuvet kål.
Tirsdag 1 Thai ret med kalkun, nudler og kokosmælk
Onsdag 2 Dagens fisk med dampede grønsager, kartoffel og sauce.
Torsdag 3 Chili con carne med ris
Fredag 4 Flæskesteg med rødkål, hvide kartofler, skysauce og surt Citronfromage med flødeskum
Lørdag 5 Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder
Søndag 6 Tærte med fisk og spinat, dertil dagens salat
Mandag 7 Kyllingelår med hvide kartofler, bønner og sauce
Tirsdag 8 Wok ret med ris og grønsager
Onsdag 9 Dampet torsk med hvide kartofler og mild sennepssauce
Torsdag 10 Hakkebøf med bearnaisesauce, ærter og kartoffelkroketter.
Fredag 11 Langtids braiseret oksesteg med skysauce, kartofler og dagens grønsager. Islagkage serveret med bærkompot
Lørdag 12 Paneret nakkekotelet med

kartoffelrøsti og tomatsauce

Søndag 13 Tarteletter med høns i asparges.

Ret til ændringer forbeholdes