Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe | |
---|---|---|---|---|
Mandag | 1 | Sprængt svinekam med kartofler, aspargessovs, og broccoli | Fløderand med kirsebærsauce/Grøntsagssuppe | |
Tirsdag | 2 | Fyldt alaskasej med spinat, kartofler, urtesovs, og gulerods-æble råkost | Broccolisuppe | |
Onsdag | 3 | Kyllingebryst med karrysovs, ris, ærter og mangochutney | Bagte æbler med flødeskum og nødder/Aspargessuppe | |
Torsdag | 4 | Frikadeller, kartofler, stuvede ærter-og gulerødder samt blomkål | Broccolisuppe | |
Fredag | 5 | Kalvesteg med kartofler, skysovs, waldorfsalat og asier | Aspargessuppe | |
Lørdag | 6 | Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 7 | Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli | Is, chokoladesauce og vafler/Grøntsagssuppe | |
Mandag | 8 | Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, og karotter | Blomkålssuppe | |
Tirsdag | 9 | Farseret kalkunbryst, ovn kartofler, svampesovs, og broccolisalat | Hvidkålssuppe | |
Onsdag | 10 | Fisk Benedictine med kartofler, sauce royal, hertil spidskålssalat | Budding med jordbærsauce/Blomkålssuppe | |
Torsdag | 11 | Flæskesteg med kartofler, rødkål, skysovs, og franske kartofler | Hvidkålssuppe | |
Fredag | 12 | Hønsefrikassé med kartofler og persille | ||
Lørdag | 13 | Farseret porrer med kartofler, lys sovs, og porre-bacon tilbehør | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 14 | Mørbrad i fad med ris, og ærter | Ymerfromage med solbærsauce/Grøntsagssuppe | |
Mandag | 15 | Medister med kartofler, stuvet hvidkål, og rødbeder | Ærtesuppe | |
Tirsdag | 16 | Skinkesteg med flødekartofler, og salat med dressing | Gulerodssuppe | |
Onsdag | 17 | Fiskefilet med pommes frites, remoulade, citron, og hertil coleslaw | Ærtesuppe | |
Torsdag | 18 | Wienerschnitzler med drenge, brasede kartofler, skysovs og ærter | Irish coffee fromage/Gulerodssuppe | |
Fredag | 19 | Boller i selleri hertil rødbeder | Svampesuppe | |
Lørdag | 20 | Millionbøf med kartoffelmos, hertil drueagurker | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 21 | Græske frikadeller med ovn kartofler, tomatsovs, og tzatziki | Bagt pære med After Eight og flødeskum/Grøntsagssuppe | |
Mandag | 22 | Skinkefars med mild sennepssovs, kartofler og salat | Kartoffelsuppe | |
Tirsdag | 23 | Stegt lever med bløde løg, kartofler, brunsovs, hertil asier | Sellerisuppe | |
Onsdag | 24 | Kogt okse med kartofler, bønner, og peberrodssovs | Islagkage/Kartoffelsuppe | |
Torsdag | 25 | Karbonader med kartofler, stuvede blomkål, og rødbeder | Sellerisuppe | |
Fredag | 26 | Laks med cremet urtesovs, ovn kartofler, og grønsagsblanding | Blomkålssuppe | |
Lørdag | 27 | Kyllingespyd med flødekartofler, samt salat med dressing | Grøntsagssuppe | |
Søndag | 28 | Svinekæber med kartofler, skysovs, og grønsagsblanding | Henkogt frugt med makronfløde/Grøntsagssuppe | |
Mandag | 29 | Bøf med løg, kartofler, brunsovs og asier | Porresuppe | |
Tirsdag | 30 | Paneret flæsk med kartofler, persillesovs, og rødbeder | Porresuppe | |
Ret til ændringer forbeholdes