Køkken
Daglig Menu
Dag | Dato | Mad | Forret/Dessert/suppe |
---|---|---|---|
Tirsdag | 1 | Stegt Lyssej med kartofler hertil en cremet sovs med blomkål, forårsløg og kapers | Jordskokkesuppe |
Onsdag | 2 | Hamburgerryg med kartofler, peberrodssovs, hertil rødbedesalat med æbler | Frugtcocktail med flødeskum/Blomkålssuppe |
Torsdag | 3 | Kylling i karry med ris, forårsløg, æbler, broccoli og mangochutney | Jordskokkesuppe |
Fredag | 4 | Wienerschnitzel med brasede kartofler, smørsauce og ærter | Blomkålssuppe |
Lørdag | 5 | Millionbøf med kartoffelmos, hertil asier og karotter | Aspargessuppe |
Søndag | 6 | Marineret grillkøller med kartofler, bearnaisesauce og ærter | Pandekager med is/Porresuppe |
Mandag | 7 | Skinkesteg med bådkartofler, whisky sauce og broccoli | Aspargessuppe |
Tirsdag | 8 | Dampet laks med kartofler, citronsovs hertil grillede porrer | Porresuppe |
Onsdag | 9 | Græsk farsbrød med bådkartofler, tomatsauce og tzatziki | Jordbærgrød med mælk/Tomatsuppe |
Torsdag | 10 | Paneret flæsk med kartofler, persillesovs hertil gulerodsråkost | Champignonsuppe |
Fredag | 11 | Bøf med bløde løg, kartofler, brun sovs og rødbeder | Tomatsuppe |
Lørdag | 12 | Frikadeller med varm kartoffelsalat | Champignonsuppe |
Søndag | 13 | Paprikagryde med svinekød og cocktailpølser, hertil ris og bønner | Forårsløgssuppe |
Mandag | 14 | Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtemos, sprød salat med honningdressing og hertil syltede rødløg | Æbletrifli/Aspargessuppe |
Tirsdag | 15 | Dampet fisk med kartofler, porrer-sennepssovs, bønner og hertil citronbåde | Forårsløgssuppe |
Onsdag | 16 | Medister med kartofler, brunsovs, rosenkål og asier | Gammeldags rabarberkage med flødeskum/Aspargessuppe |
Torsdag | 17 | Marineret lammefilet hertil flødekartofler med knoldselleri, gulerødder, asparges med honning og sesam | Citronfromage/Kartoffelsuppe |
Fredag | 18 | Oksesteg med kartofler, skysauce, ærter, asier og tyttebær | Fløderand med hindbærsauce/Klar suppe med boller |
Lørdag | 19 | Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder | Kartoffelsuppe |
Søndag | 20 | Kyllingesteg med kartofler, skysauce, agurkesalat og rabarberkompot | Jordbærtærter/Klar suppe med boller |
Mandag | 21 | Bøfstroganoff med kartoffelmos, bønner og asier | Islagkager/Tomatsuppe |
Tirsdag | 22 | Karbonader med kartofler, brunsovs, drueagurk og dampet spidskål | Sellerisuppe |
Onsdag | 23 | Fiskefrikadeller med ramsløg og citronmelisse, hertil kartofler, persillesovs og grillede gulerødder med sesam | Chokolademousse/Tomatsuppe |
Torsdag | 24 | Fyldte pandekager med oksekød, nachoschips hertil salat og dressing | Sellerisuppe |
Fredag | 25 | Flæskesteg med kartofler, skysauce, rødkål og franske kartofler | Broccolisuppe |
Lørdag | 26 | Kødboller i rød karry med ris hertil broccoli | Aspargessuppe |
Søndag | 27 | Kyllingelår med kartofler, paprikasauce og bønner | Henkogt frugt med makronfløde/Broccolisuppe |
Mandag | 28 | Forloren hare med kartofler, brunsovs, ribsgelé og blomkål | Aspargessuppe |
Tirsdag | 29 | Rødspætte med laksemousse, hummersauce, kartofler, grillede rodfrugter med persille | Kartoffelsuppe |
Onsdag | 30 | Svinemørbrad med mandler, stegte kartofler, skysauce, bulgursalat med honning dressing | Bagte blommer med knas og creme fraiche/Klar suppe med boller |
Ret til ændringer forbeholdes