Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert
Fredag 1 Kyllingegryde m. bacon og soltørret tomater m. kartofler og grønne tomater Islagkage
Lørdag 2 Blomkålssuppe m. fyld

Grill køller m. paprikasovs, råstegte kartofler og salat

Søndag 3 Frikadeller m. bearnaisekartofler og salat
Mandag 4 Skinke m. stuvede spinat, kartofler og sennep
Tirsdag 5 Fiskefilet m. persillesovs, kartofler citron og remoulade
Onsdag 6 Ramsløgmarineret kamfilet, skysovs, nøddestegt kartofler, skysovs og grøn salat Bondepige m. slør
Torsdag 7 Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurker
Fredag 8 Wienerschnitzel a la EGV m. brasede kartofler, sky sovs og franske ærter
Lørdag 9 Kyllingesuppe m. fyld

Tarteletter m. skinke og stuvede ærter og gulerødder

Søndag 10 Bøf i svampesovs m. kartofler og asier
Mandag 11 Hvidkålsrouletter m. brun sovs, kartofler og blandet gulerødder
Tirsdag 12 Røget ribbensteg m. stuvede spinat og kartofler og sennep.
Onsdag 13 Fisk m. hollandaise sovs, kartofler og broccoli
Torsdag 14 Oksefilet m. whiskey sovs, kartoffel røsti og salat Ananas fromage
Fredag 15 Medister m. stuvede blomkål, kartofler og rødbeder
Lørdag 16 Aspargessuppe m. fyld

Fyldt æggekage m. salat og rugbrød

Søndag 17 Græske frikadeller m. ovn kartofler, tomatsovs og tzatziki
Mandag 18 Forloren hare m. vildtsovs, kartofler, gele og asier
Tirsdag 19 Paneret flæsk m. stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag 20 Kylling i karry m. ris og mango
Torsdag 21 Stegt torsk m. sennepssovs, kartofler og stegte rodfrugter
Fredag 22 Kalvebov braiseret i øl m. skysovs, små bagte kartofler og broccolisalat Chokoladebudding
Lørdag 23 Forårsløg suppe m. kødboller

Svensk pølseret m. purløg

Søndag 24 Marineret kalkun m. pestosovs, kartofler og råkost
Mandag 25 Rødspætteruller m. laks, hvidvinssovs, kartofler og asparges
Tirsdag 26 Vildtgryde og kartoffelmos m, broccoli og rødbeder Ymerfromage m. solbærsovs
Onsdag 27 Benløse fugle m. brunsovs, kartofler og drueagurker
Torsdag 28 Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder
Fredag 29 Kogt okse m. peberrodssovs, kartofler og bønner
Lørdag 30 Klar suppe m. boller og urter

Kylling m. stegte ris og sur/sød sovs

Søndag 31 Krydder karbonader m. lys sovs, kartofler og græskar

Ret til ændringer forbeholdes