Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert/suppe
Tirsdag 1 Stegt Lyssej med kartofler hertil en cremet sovs med blomkål, forårsløg og kapers Jordskokkesuppe
Onsdag 2 Hamburgerryg med kartofler, peberrodssovs, hertil rødbedesalat med æbler Frugtcocktail med flødeskum/Blomkålssuppe
Torsdag 3 Kylling i karry med ris, forårsløg, æbler, broccoli og mangochutney Jordskokkesuppe
Fredag 4 Wienerschnitzel med brasede kartofler, smørsauce og ærter Blomkålssuppe
Lørdag 5 Millionbøf med kartoffelmos, hertil asier og karotter Aspargessuppe
Søndag 6 Marineret grillkøller med kartofler, bearnaisesauce og ærter Pandekager med is/Porresuppe
Mandag 7 Skinkesteg med bådkartofler, whisky sauce og broccoli Aspargessuppe
Tirsdag 8 Dampet laks med kartofler, citronsovs hertil grillede porrer Porresuppe
Onsdag 9 Græsk farsbrød med bådkartofler, tomatsauce og tzatziki Jordbærgrød med mælk/Tomatsuppe
Torsdag 10 Paneret flæsk med kartofler, persillesovs hertil gulerodsråkost Champignonsuppe
Fredag 11 Bøf med bløde løg, kartofler, brun sovs og rødbeder Tomatsuppe
Lørdag 12 Frikadeller med varm kartoffelsalat Champignonsuppe
Søndag 13 Paprikagryde med svinekød og cocktailpølser, hertil ris og bønner Forårsløgssuppe
Mandag 14 Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtemos, sprød salat med honningdressing og hertil syltede rødløg Æbletrifli/Aspargessuppe
Tirsdag 15 Dampet fisk med kartofler, porrer-sennepssovs, bønner og hertil citronbåde Forårsløgssuppe
Onsdag 16 Medister med kartofler, brunsovs, rosenkål og asier Gammeldags rabarberkage med flødeskum/Aspargessuppe
Torsdag 17 Marineret lammefilet hertil flødekartofler med knoldselleri, gulerødder, asparges med honning og sesam Citronfromage/Kartoffelsuppe
Fredag 18 Oksesteg med kartofler, skysauce, ærter, asier og tyttebær Fløderand med hindbærsauce/Klar suppe med boller
Lørdag 19 Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder Kartoffelsuppe
Søndag 20 Kyllingesteg med kartofler, skysauce, agurkesalat og rabarberkompot Jordbærtærter/Klar suppe med boller
Mandag 21 Bøfstroganoff med kartoffelmos, bønner og asier Islagkager/Tomatsuppe
Tirsdag 22 Karbonader med kartofler, brunsovs, drueagurk og dampet spidskål Sellerisuppe
Onsdag 23 Fiskefrikadeller med ramsløg og citronmelisse, hertil kartofler, persillesovs og grillede gulerødder med sesam Chokolademousse/Tomatsuppe
Torsdag 24 Fyldte pandekager med oksekød, nachoschips hertil salat og dressing Sellerisuppe
Fredag 25 Flæskesteg med kartofler, skysauce, rødkål og franske kartofler Broccolisuppe
Lørdag 26 Kødboller i rød karry med ris hertil broccoli Aspargessuppe
Søndag 27 Kyllingelår med kartofler, paprikasauce og bønner Henkogt frugt med makronfløde/Broccolisuppe
Mandag 28 Forloren hare med kartofler, brunsovs, ribsgelé og blomkål Aspargessuppe
Tirsdag 29 Rødspætte med laksemousse, hummersauce, kartofler, grillede rodfrugter med persille Kartoffelsuppe
Onsdag 30 Svinemørbrad med mandler, stegte kartofler, skysauce, bulgursalat med honning dressing Bagte blommer med knas og creme fraiche/Klar suppe med boller

Ret til ændringer forbeholdes

0