Køkken​

Daglig Menu

Dag Dato Mad Forret/Dessert/suppe
Mandag 1 Sprængt svinekam med kartofler, aspargessovs, og broccoli Fløderand med kirsebærsauce/Grøntsagssuppe
Tirsdag 2 Fyldt alaskasej med spinat, kartofler, urtesovs, og gulerods-æble råkost Broccolisuppe
Onsdag 3 Kyllingebryst med karrysovs, ris, ærter og mangochutney Bagte æbler med flødeskum og nødder/Aspargessuppe
Torsdag 4 Frikadeller, kartofler, stuvede ærter-og gulerødder samt blomkål Broccolisuppe
Fredag 5 Kalvesteg med kartofler, skysovs, waldorfsalat og asier Aspargessuppe
Lørdag 6 Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder Grøntsagssuppe
Søndag 7 Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli Is, chokoladesauce og vafler/Grøntsagssuppe
Mandag 8 Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, og karotter Blomkålssuppe
Tirsdag 9 Farseret kalkunbryst, ovn kartofler, svampesovs, og broccolisalat Hvidkålssuppe
Onsdag 10 Fisk Benedictine med kartofler, sauce royal, hertil spidskålssalat Budding med jordbærsauce/Blomkålssuppe
Torsdag 11 Flæskesteg med kartofler, rødkål, skysovs, og franske kartofler Hvidkålssuppe
Fredag 12 Hønsefrikassé med kartofler og persille
Lørdag 13 Farseret porrer med kartofler, lys sovs, og porre-bacon tilbehør Grøntsagssuppe
Søndag 14 Mørbrad i fad med ris, og ærter Ymerfromage med solbærsauce/Grøntsagssuppe
Mandag 15 Medister med kartofler, stuvet hvidkål, og rødbeder Ærtesuppe
Tirsdag 16 Skinkesteg med flødekartofler, og salat med dressing Gulerodssuppe
Onsdag 17 Fiskefilet med pommes frites, remoulade, citron, og hertil coleslaw Ærtesuppe
Torsdag 18 Wienerschnitzler med drenge, brasede kartofler, skysovs og ærter Irish coffee fromage/Gulerodssuppe
Fredag 19 Boller i selleri hertil rødbeder Svampesuppe
Lørdag 20 Millionbøf med kartoffelmos, hertil drueagurker Grøntsagssuppe
Søndag 21 Græske frikadeller med ovn kartofler, tomatsovs, og tzatziki Bagt pære med After Eight og flødeskum/Grøntsagssuppe
Mandag 22 Skinkefars med mild sennepssovs, kartofler og salat Kartoffelsuppe
Tirsdag 23 Stegt lever med bløde løg, kartofler, brunsovs, hertil asier Sellerisuppe
Onsdag 24 Kogt okse med kartofler, bønner, og peberrodssovs Islagkage/Kartoffelsuppe
Torsdag 25 Karbonader med kartofler, stuvede blomkål, og rødbeder Sellerisuppe
Fredag 26 Laks med cremet urtesovs, ovn kartofler, og grønsagsblanding Blomkålssuppe
Lørdag 27 Kyllingespyd med flødekartofler, samt salat med dressing Grøntsagssuppe
Søndag 28 Svinekæber med kartofler, skysovs, og grønsagsblanding Henkogt frugt med makronfløde/Grøntsagssuppe
Mandag 29 Bøf med løg, kartofler, brunsovs og asier Porresuppe
Tirsdag 30 Paneret flæsk med kartofler, persillesovs, og rødbeder Porresuppe

Ret til ændringer forbeholdes

0