Indlæser Begivenheder

Begivenheder for oktober 2019

Begivenheder Search and Views Navigation

Calendar of Begivenheder

Calendar of Begivenheder
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
30

Fiskefilet, persillesovs, kartofler og gulerødder

Jane Bruun tøj kl. 10.00 – alle er velkomne

1

Kalvesteg, skysovs, kartofler, ærter, asier, tyttebær. Dessert: Islagkage

Spille eftermiddag kl.14.00-16.00

2

Fiskefrikadeller m. persillesovs og kartofler

3

Bøf m. løg, brunsovs, kartofler, græskar

Gudstjeneste kl.14.00

4

Benløse fugle, brunsovs, kartofler, asier

5

Kartoffelsuppe m. bacon Lun ret: Medister m. brasede kartofler

6

Brunch. Lun ret: Fiskefilet m. remo, citron og brød

7

Pasta eller mos m. kødsovs salat

8

Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, gulerødder

9

Kyllingesteg, skysovs, kartofler, agurkesalat. Dessert: Moccafromage

Kirketur kl.12.30

10

Kogt flæsk, medister, kartofler, sennep og rødbeder, Forret/dessert: Grønkålssuppe

11

Karbonader, stuv. blomkål, kartofler

DC´s bankospil kl.10.00 i DC-Alle er velkommen

12

Klarsuppe m. urter og boller Lun ret: Svensk pølseret

Seniorbanko kl.14.00

13

Brunch Lun ret: Kylling m. salat

14

Boller i karry, løse ris, ærter, mango

15

Medister m. stuvede hvidkål, kartofler og rødbeder

Spille eftermiddag kl. 14.00-16.00

16

Laks, hollandaisesovs, kartofler, broccoli

17

Flæskesteg, skysovs, rødkål, kartofler, franskekartofler. Forret/dessert: Bondepige med slør

18

Stegt lever, løg, brunsovs, kartofler, asier

19

Aspargessuppe m. asparges og kødboller Lun ret: Pandekager m. kød fyld og salat

20

Brunch Lun ret: Tærte m. salat

21

Stegt flæsk, persillesovs, kart. rødbeder

Damernes Butik kl.10.00 i forhallen – alle er velkomne

22

Kogt høne, sur-sød sovs, kartofler, bønner

23

Tarteletter m. høns i asparges. Forret/dessert: Klar suppe m. boller og urter

Oktoberfest kl.17.00-20.30

24

Frikadeller, stuv. ærter – gulerødder, kartofler

25

Spr. nakke, champignon sovs, kartofler, broccoli. Forret/dessert: Citronfromage

26

Risengrød kanelsukker smør saft Lun ret: Pastasalat og kalkun

27

Brunch Lun ret: Pølser og varm kartoffelsalat

28

Forl. hare, vildt sovs, kart. gele, asier

29

Farseret ribbensteg m. skysovs, kartofler og surt. Forret/dessert: Frugtsalat

Spille eftermiddag kl.14.00-16.00

30

Gullasch, kartoffelmos asier

Reporto sko kl.10.00 i forhallen

31

Kogt flæsk, medister, kartofler, sennep, rødbede. Forret/dessert: Guleærter

1
2
3
+ Eksporter begivenheder