Indlæser Begivenheder

Begivenheder for august 2019

Begivenheder Search and Views Navigation

Calendar of Begivenheder

Calendar of Begivenheder
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
29

Biksemad m. spejlæg, rugbrød og rødbeder

30

Kyllingesteg m. skysovs, kartofler, rabarberkompot og agurkesalat. Forret/Dessert: Citronfromage

31

Forloren hare m. vildt sovs, kartofler asier og gele

1

Krydder karbonader m. lys sovs, kartofler og grønne tomater

Gudstjeneste kl. 14.00

2

Pølser og varm kartoffelsalat

3

Aspargessuppe m/kødboller. Tilkøb af brød 3 kr. Lun ret: Tarteletter m. skinke, stuvede ærter/gulerødder

4

Brunch. Lun ret: Frikadeller og kold kartoffelsalat

5

Medister m. stuvede porre, kartofler og rødbeder

Jysk tøjsalg kl. 10.00 alle er velkomne

6

Fyldt fisk m. citronsovs, kartofler og gulerødder

spille eftermiddag kl. 14.00 – 16.00

7

Kalvesteg m. skysovs, kartofler, asier og waldorfsalat. Forret/Dessert: Pandekager med is

8

Frikadeller, stuv. ærter/gulerødder, kartofler

9

Millionbøf m. kartoffelmos og rødbeder

10

Forårsløgsuppe m/kødboller. Tilkøb af brød 3 kr. Lun ret: Lasagne m. salat

11

Brunch. Lun ret: Fiskefilet m. remo, citron og brød

seniorbanko kl. 14.00 i caféen

12

Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder

13

Boller i karry m. ris og mango chutney

14

Fisk m hollandaise sovs, kartofler og broccoli

15

Flæskesteg, skysovs, kartofler og rødkål. Forret/Dessert: Ferskner, Makronfløde

16

Bøf, løg, brunsovs, kartofler, grøntsager og græskar

17

Risengrød m/ kanel, smør, saft Lun ret: Skinke m. flødekartofler

18

Brunch. Lun ret: Kylling m. salat

19

Skinke m. flødekartofler og salat

20

Svinekæber m. brunsovs, kartofler og agurkesalat

Spille eftermiddag kl. 14.00 – 16.00

21

Gullasch m. kartoffelmos og drueagurker

DC´s banko kl. 10.00 i DC

22

Rødspætteruller m. hummersovs, kartofler og grøntsager

23

Spr. nakke m. champignon sovs, kartofler og broccolisalat. Forret/Dessert: Islagkage

24

Blomkålssuppe m/ kødboller. Tilkøb af brød 3 kr. Lun ret: Kylling m. pastasalat

25

Brunch. Lun ret: Tærte m. salat

26

Fiskefilet m. persillesovs, kartofler og råkost

27

Rullesteg m. persille, skysovs, kartofler og surt. Forret/Dessert: Fløderand m/frugter

28

Skinkefars m. sennepssovs, kartofler og græskar

29

Stegt lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og græskar

30

Brændende kærlighed

31

Byggrød m/ sirup og mælk Lun ret: Æggekage m. bacon, tomat og purløg

1
+ Eksporter begivenheder