• Forside
  • Om os
    • Bestyrelse
    • Bolig Bestyrelse
    • Seniorråd
    • Parkering
    • Centerets historie
    • Værdigrundlag
    • Kontakt
    • Galleri
  • Boliger
    • Ældrebolig
    • Plejebolig
  • Køkken
    • Info om køkken
    • Menu
    • Mad og måltidspolitik
  • Dagcenter
  • Tilbud
    • Købmand
    • Frisør
    • Fodterapeut
    • Fysioterapeut
  • Ådalsposten
  • Forside
  • Om os
    • Bestyrelse
    • Bolig Bestyrelse
    • Seniorråd
    • Parkering
    • Centerets historie
    • Værdigrundlag
    • Kontakt
    • Galleri
  • Boliger
    • Ældrebolig
    • Plejebolig
  • Køkken
    • Info om køkken
    • Menu
    • Mad og måltidspolitik
  • Dagcenter
  • Tilbud
    • Købmand
    • Frisør
    • Fodterapeut
    • Fysioterapeut
  • Ådalsposten
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tun steak m. kaperssovs, små stegte kartofler og asparges

marts 10

  • « Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk
  • Kalve bov braiseret i øl, skysovs, små stegt kartofler, og broccolisalat. Dessert: Citronfromage »
+ Google kalender+ Gem som iCal

Detaljer

Dato:
marts 10
Begivenhed Kategori:
Menuplan
  • « Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk
  • Kalve bov braiseret i øl, skysovs, små stegt kartofler, og broccolisalat. Dessert: Citronfromage »
Her kan du finde os
  • Lokalcenter Rosengaard
  • Ørbækvej 150, 5220 Odense SØ
  • +45 66 15 69 15
  • +45 65 93 53 14
Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk
Kalve bov braiseret i øl, skysovs, små stegt kartofler, og broccolisalat. Dessert: Citronfromage