Forside
Om os
Bestyrelse
Bolig Bestyrelse
Seniorråd
Parkering
Centerets historie
Værdigrundlag
Kontakt
Galleri
Boliger
Ældrebolig
Plejebolig
Køkken
Info om køkken
Menu
Mad og måltidspolitik
Dagcenter
Tilbud
Købmand
Frisør
Fodterapeut
Fysioterapeut
Ådalsposten
Forside
Om os
Bestyrelse
Bolig Bestyrelse
Seniorråd
Parkering
Centerets historie
Værdigrundlag
Kontakt
Galleri
Boliger
Ældrebolig
Plejebolig
Køkken
Info om køkken
Menu
Mad og måltidspolitik
Dagcenter
Tilbud
Købmand
Frisør
Fodterapeut
Fysioterapeut
Ådalsposten
« Alle Begivenheder
Tun steak m. kaperssovs, små stegte kartofler og asparges
marts 10
«
Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk
Kalve bov braiseret i øl, skysovs, små stegt kartofler, og broccolisalat. Dessert: Citronfromage
»
+ Google kalender
+ Gem som iCal
Detaljer
Dato:
marts 10
Begivenhed Kategori:
Menuplan
Lever m. bløde løg, brun sovs, kartofler og drueagurk
Kalve bov braiseret i øl, skysovs, små stegt kartofler, og broccolisalat. Dessert: Citronfromage